Konferens

En heldag i hälsans tecken. Med hälsosam näringsrik mat får du pigga och engagerade konferensdeltagare. 

Affärsarena

4e våningen kan bli en viktig del i ert arbete med att skapa kontakt och starka relationer. Det finns stora möjligheter att tänka fritt kring lokalerna hos 4e våningen. Deras miljö kan ge dig och dina budskap en inramning präglad av exklusivitet och ge dina kunder en känsla av att vara utvalda, bara genom att bjuda in dem till ett lunchmöte på 4e våningen.

Hör finns den senaste tekniken i varje rum, Wifi och tv-skärmar eller projektorer. Det finns rum för stora och små möten, från presentationer med många deltagare till mindre kundmöten med särskilt utvalda. Ni får även bästa möjliga mat i exklusiv, sober miljö och service utöver det vanliga.

Rätt förutsättningar kring mötet ger dig skarpa deltagare, bra resultat, och i slutänden mer valuta för pengarna.

Du konfererar bättre på 4e våningen

Hur kan det vara möjligt? Det är rätt enkelt egentligen. En elitidrottares prestation beror i grova drag på tre saker; träning, vila och kost. Kan man då jämföra en idrottare med en konferensdeltagare? Kan det vara så att rätt avvägd kost under hela dagen håller deltagarna fräscha både till kropp, själ och hjärna?

– Vi tror det.

Därför rekomenderar vi 4e vånignens konferenskoncept som innehåller ett komplett matprogram som är hälsomedvetet för dig och dina konferensdeltagare.

Helt utifrån tanken om att rätt och smaklig kost vid rätt tidpunkt ger uthållighet, styrka och möjligheten att hålla formen på topp. Som för en elitidrottare.

Rätt förutsättningar kring konferensen ger dig skarpa deltagare, bra resultat, och i slutändan mer valuta för pengarna.

I Närheten av 4e Våningen

Det finns flera boenden och aktiviteter runt om 4e våningen så ni kan erbjuda era konferensdeltagare en helhetsupplevelse. 
 

För boende finns City Hotel Örebro som ligger ca 600 m från restaurangen, kontakta dem för ett attraktivt boende i stadens centrum.

ÖSK och KIF stadens allsvenska lag spelar sina hemmamatcher på arenan nedanför 4e våningens fönster, närmare än så kommer man inte.  Örebro Hockey finns på endast 100 meters avstånd.
De tar mycket gärna emot stöd från en ny skara supportrar. För du håller väl inte på nån annan stads lag?

Lindells Sport som specialiserat sig på loppen och idrotterna i “En svensk klassiker”. Även för dig som helt enkelt gillar att cykla och åka skidor ligger i anslutning till restaurangen.

På promenadavstånd har du förstås också hela Örebros utbud av nöjen, shopping, idrott och kultur. Besök www.visitorebro.se för den mest aktuella och fullständiga agendan.

fotboll
hotell
hockey