OM 4E VÅNINGEN

En restaurang på högsta nivå!

EN DRÖM SOM BLIVIT SANN!

Restaurang 4e Våningen är en dröm som blivit sann. Vår vision har blivit verklighet! Vi har rätt koncept – en nyckelhålsmärkt restaurang i ett unikt och exklusivt utförande. Vi har rätt miljö – högt över stan med nya perspektiv på idrott, mat och hälsa.

Vi har rätt inramning med högklassig underhållning utanför fönstret och bästa möjliga restaurang- och konferensmiljö innanför. Vi har rätt personal – kunniga, tillmötesgående med fingertoppskänsla och eld. Vi har den bästa mat du kan få i en miljö som gjord för möten och visioner!

Vi har rätt gäster – för du är ju på väg – eller hur?

MÄNNISKORNA, IDÉERNA OCH KUNSKAPEN

4e våningen är kanske en av de mest ambitiösa restaurangsatsningarna Örebro har sett. Konceptet har tagit lång tid att utveckla och en avgörande faktor för vår framgång är vår personal. Vi är därför mycket glada att få presentera våra noggrannt utvalda nyckelpersoner.

Jonas Karlsson

Restaurangansvarig

070 625 25 53
jonas@4evaningen.se


André Dahlström

Kökschef

070 206 99 89
andre@4evaningen.se


Emelie Sandberg

Kock
019 611 44 70
emelie@4evaningen.se


Camilla Stigsdotter

Kontorsansvarig
070 732 56 00
camilla@4evaningen.se


Vad vi erbjuder

Konferens

Vi erbjuder dig den senaste tekniken i varje rum, bredband och platta skärmar eller projektorer. Vi har rum för stora och små möten, från presentationer med många deltagare till mindre kundmöten med särskilt utvalda.

Lunch

Våra populära luncher är en given succé. Har du inte varit här? Ta med din bästa vän, kund eller dejt och kom upp på en riktig upplevelse! Vi har en stor buffé, där du har chansen att själv komponera ihop cirka 5 olika varmrätter. Du väljer mellan kött, fisk, kyckling eller vegetariskt, 3-4 olika tillbehör

Brunch

Vi bjuder in till en riktigt njutningsfylld start på lördagen eller söndagen, En exklusiv, lugn och trevlig miljö, en bit över stan och med en fantastisk utsikt. Vår tillmötesgående personal och en serie brunchrätter får dig att vilja hänga kvar hela dagen.

Fest på hög nivå

Kvällarna på 4e Våningen erbjuds en festvåning i högklass. Här finns möjligheterna för stora och små tillställningar. Välkomna förbi så anpassar vi allt efter just dina önskemål!

Fotbollsevent

Se fotboll från arenans bästa platser! Vi syr ihop ett logepaket efter era önskemål. Vill ni kanske passa på att ha en konferens under dagen och avsluta med allsvensk fotboll? Vi ordnar det! Hör av er med önskemål så uppfyller vi dessa efter bästa förmåga!