Konferens & Möten

Rätt förutsättningar ger dig skarpa deltagare!

4e som affärsarena

Vi tror att 4e våningen kan bli en viktig del i ert arbete med att skapa kontakt och starka relationer. Vi vill att du ska tänka fritt kring hur du kan använda vår anläggning med dess placering i landet och staden. Hur vår miljö kan ge dig och dina budskap en inramning präglad av exklusivitet och hur du kan ge dina kunder en känsla av att vara utvalda, bara genom att bjuda in dem till ett lunchmöte på 4e våningen.

Vi erbjuder dig den senaste tekniken i varje rum, Wifi och tv-skärmar eller projektorer. Vi har rum för stora och små möten, från presentationer med många deltagare till mindre kundmöten med särskilt utvalda. Vi erbjuder även bästa möjliga mat i exklusiv, sober miljö och service utöver det vanliga.

Rätt förutsättningar kring mötet ger dig skarpa deltagare, bra resultat, och i slutänden mer valuta för pengarna. Boka ditt möte hos oss på 4e våningen!

Du konfererar bättre på 4e våningen

Hur kan det vara möjligt? Det är rätt enkelt egentligen. En elitidrottares prestation beror i grova drag på tre saker; träning, vila och kost. Kan man då jämföra en idrottare med en konferensdeltagare? Kan det vara så att rätt avvägd kost under hela dagen håller deltagarna fräscha både till kropp, själ och hjärna?

– Vi tror det.

Därför innehåller vårt konferenskoncept ett komplett matprogram för dig och dina konferensdeltagare.

Helt utifrån tanken om att rätt och smaklig kost vid rätt tidpunkt ger uthållighet, styrka och möjligheten att hålla formen på topp. Som för en elitidrottare.

Rätt förutsättningar kring konferensen ger dig skarpa deltagare, bra resultat, och i slutändan mer valuta för pengarna.

*vi hänvisar till visitas allmänna avbokningsregler

I Närheten av 4e Våningen

För ditt boende och välbefinnande utanför 4e Våningen samarbetar vi med en rad aktörer i närheten av oss:

City Hotel Örebro, avstånd 600 m, kontakta dem för ett attraktivt boende i stadens centrum.

ÖSK och KIF, avstånd 0 meter, stadens allsvenska lag spelar sina hemmamatcher på arenan nedanför våra fönster. Örebro Hockey 100 meter..
De tar mycket gärna emot stöd från en ny skara supportrar.. För du håller väl inte på nån annan stads lag?

Lindells Sport, avstånd 0 meter, som specialiserat sig på loppen och idrotterna i “En svensk klassiker”. Även för dig som helt enkelt gillar att cykla och åka skidor.

På promenadavstånd har du förstås också hela Örebros utbud av nöjen, shopping, idrott och kultur. Besök www.visitorebro.se för den mest aktuella och fullständiga agendan.