Festvåning

En festvåning med unika lokaler och stans bästa utsikt!

Boka Vår Festvåning

Vi på 4e har en festvåning med stans bästa utsikt, och unika lokaler.
Vill ni ha en middag med företaget, eller en fest för en jubilar? Vi skräddarsyr paketen efter era önskemål.

Maila oss på info@4evaningen.se för att få er personliga offert, eller boka in ett möte med oss för att samtidigt komma och se restaurangen.

Välkommen till en festvåning på Högsta nivå!

4e´s Förrätter

Fisk & Skaldjurssoppa 115:-
Krämig soppa på säsongens fisk och skaldjur, samt en skvätt Cognac

Vildsvin (höst-vinter) 125:-
Grillat Vildsvin serveras på rostat surdegsbröd med smörstekta Kantareller och tryffelaioli.

Skagen 115:-
Skagensnitt serveras på salladsbädd, toppas med löjrom, ärtskott, dill & citron.

Abborre (vår-sommar) 125:-
Lättrimmad abborre serveras med grön-sparrissallad & skummad Champagnesås.

Bifftomat 95:-
Parmesangratinerad bifftomat serveras med spenatsallad, timjanskräm och tempurafriterad zucchini.

Carpaccio 135:-
Tunt skivad oxfilé serveras med olivolja, confiterade tomater & färsk riven parmesanost samt focaccia-krutonger.

4e´s Varmrätter

Lax 265:-
Halstrad laxrygg serveras på en sauterad sjögräs & savojkålsbädd, Teriyakisås & wasabimajonäs, toppas med färsk chili & koriander.

Ryggbiff (200gram) 285:-
Ryggbiff serveras med timjansrostad klyftpotatis, Klassisk Bearnaise, rödvinssky, tomat & löksallad samt coleslaw, toppas med färsk backtimjan.

Majskycklingfilé (höst-Vinter) 265:-
Timjan & rosmarin-marinerad majskycklingfilé serveras med honungsrostade rotfrukter, syrade rödbetor samt rosmarinsky med enbär, toppas med ört-färskost.

Lammracks (vår-sommar) 285:-
Vitlöksmarinerat helstekt Lamm serveras med färskpotatissallad med säsongensprimörer, friterad Chevréost, toppad med rödbetsmousse.

Morot & Linser 195:-
Biffar på morötter & linser som serveras med rostad sötpotatis, quinoasallad samt mango & avokadosalsa.

Anka 285:-
Rosastekt ankbröst serveras på grekisk-sallad, toppat med tzatziki.

4e´s Desserter
115kr/pp

Semmel-cheesecake
Cheesecake med vete-kardemummabotten, mandelfyllning & gjuten gräddmousse med vete-kardemummalock.

Glace au four
Sockerkaksbotten och glass efter säsong toppad med italiensk-maräng som bränns av i ugn.

4e´s Rocky road
Mörkchoklad-brownie med mjölkchoklad-ganache, dulce de leche, mini marshmallow & rostade pekannötter.

Hallon & Lakrits
Hallonmousse, halloncoulis, syrade hallon, torkade hallon, saltlakritssås, lakritsmarmelad, lakritsmaräng.

Choklad
Vitchoklad-kaka, mjölkchoklad-tryffel, mörkchoklad-glass.

4e´s ”nyttigare”
Säsongens frukt serveras med yoghurt smaksatt med lime samt granola-smul.